Главная страница Tipuri de aparate auditive - 17 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 17 » Tipuri de aparate auditive
11:25 AM
Tipuri de aparate auditive

Tipuri de aparate auditive

 

Există mai multe tipuri de aparate auditive, cu o gamă largă de funcții și caracteristici pentru a răspunde nevoilor individuale. În general, aparatele auditive sunt mai bune decât oricând.

Tipuri de aparat auditiv

 

Există mai multe tipuri și grade de pierdere a auzului. Acesta este motivul pentru care există mai multe tipuri de aparate auditive , cu o gamă largă de funcții și caracteristici pentru a răspunde nevoilor individuale.Astăzi, aparate auditive pot fi programate pentru a răspunde în mod automat la schimbari minut in sunete, etc.

Digitale și analogice

Aparate auditive digitale și aparate auditive analogice diferă foarte mult.

Procedee moderne auditive folosesc tehnologia digitală. Ele transformă sunetul, transforma - l în bucăți, și să- l manevreze înainte de amplificarea semnalului.Un aparat auditiv digital poate fi programat. Acest lucru înseamnă că aparatele auditive digitale pot fi ajustate individual pentru a se potrivi cuutilizatorul individual și diferitele tipuri de pierdere a auzului prin intermediul unui mic computer. 

Proteze auditive analogice amplifica semnalele sunetul captat de un microfon și să le transforme în semnale electrice mici. Aceste semnale sunt transmise în ureche în timp real. Ele pot fi modificate în funcție de nevoile utilizatorului individual , în limitele tehnologiei analogice. Un 

anumit grad de programare este posibil , cu cele mai avansate aparate auditive analogice. 

Auditive poate oferi o audiere persoana afectata cu o mai bună percepție a vorbirii și a unei mai imagine de sunet plăcut. Dar nu se poate restabili auzul normal.

 

Sursa Articolului: http://www.hear-it.org/different-types-of-hearing-aids

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

Категория: Despre aparate auditive | Просмотров: 1632 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: 1607(14393.321) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]