Главная страница Tipuri de aparate auditive - 6 Septembrie 2015
Главная » 2015 » Septembrie » 6 » Tipuri de aparate auditive
10:27 PM
Tipuri de aparate auditive

Tipuri de aparate auditive
Tipuri de aparat auditiv pret

Beter Hören aparat auditiv pret pentru diferite dorințe și nevoi. Cu cea mai recentă tehnologie proteze auditive sunt din ce în ce mai mici, mai discret și confortabil. Există dispozitive de ureche, în spatele urechii și canalul auditiv.

"În spatele urechii" auditive (BTE)

Un ajutor de audiere în spatele-the-ureche vă ajută discret în spatele urechii. Un tub transparent conectează proteza auditiva cu o cască la comandă în ureche. Acest tip este potrivit pentru toate dimensiunile de pierdere a auzului.

"În ureche" proteze auditive (ITE)

Atunci când in-the-ureche auditiv întreaga auditiv este în cască. Purtați aceste aparate auditive in ureche. Acest tip este potrivit pentru pierderea auzului moderata.

Aparat auditiv pret in canalul urechii (CIC)

Aceste aparat auditiv pret sunt purtate complet in canalul urechii. "CIC" este derivat din termenul englezesc "complet în canal." Posibilitățile de această audiere va depinde de pierderea ta auzului și forma canalului urechii.

Mai multe informații despre proteze auditive

Beter Hören dori să discute cu tine preferințele de ascultare personale. Bucurați-vă de sunet nou și vină într-una dintre noastrebirouri. Cu propriile sale magazine și puncte de service la mai opticieni peste tot în Țările de Jos, Beter Hören întotdeauna în apropiere. Noastre audiologists expert sunt la dispoziția dumneavoastră și oferă soluții personalizate pentru auzul.

Puteți obține, de asemenea o obligație și nu teste auditive gratuite face sau va explica mai multe aparat auditiv pret și accesorii complementare la dimensiunea. Citește mai mult pe site-ul nostru pentru mai multe informații despre aparat auditiv pret sau de a avea un test de auz on-line pentru a face.

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre aparate auditive | Просмотров: 1918 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Рейтинг: 4.2/6
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]