Главная страница Scuze, nu am inteles ... - 11 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 11 » Scuze, nu am inteles ...
9:59 PM
Scuze, nu am inteles ...

Scuze, nu am inteles ...

Fiecare al cincilea rus începe mai rău să audă după 45 de ani, 65 - deja unul din trei, iar după 80 - în fiecare secundă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Probleme de auz apar de multe ori cu varsta. Conform statisticilor, unul din cinci ruși începe mai rău să audă după 45 de ani, 65 - deja unul din trei, iar după 80 - în fiecare secundă. In total aceasta boala mai mult de 13 milioane de oameni suferă de în Rusia.

 

legate de vârstă pierderea auzului nu este dintr-o dată, dar treptat - spune otorinolaringolog, MD, Ph.D., Dmitry Pomuhin. - În primul rând, o persoană devine greu de a comunica într-un mediu zgomotos, el ridică un sens rău a spus o mare adunare de oameni. După întoarcerea acasă, senzație foarte obosit, pentru că înainte de a fi fost forțat să asculte în mod constant către cealaltă parte. De-a lungul timpului, o astfel de persoană încetează să distingă sunete de înaltă frecvență, cum ar fi femeile și vocile copiilor sau birdsong. Ulterior, situația se deteriorează. Imaginea lumii constă doar pacientului de zgomot puternic, care sărăcește foarte mult viata ".

Doctorii explica de varsta legate de pierderea auzului de caracteristici anatomice umane.Studiile arată că, odată cu vârsta devine mai subțire Pinna, canalul auditiv este redus, iar timpanul, dimpotrivă, "în piatră." In plus, de-a lungul anilor, perturbat funcția nervului auditiv, iar rosturile dintre oase mici ale urechii își pierd fosta lor de mobilitate.

Dar nu singurele motive care duc la dezvoltarea de pierdere a auzului. Acesta poate fi o complicație a bolilor infecțioase: oreion, rujeolă, scarlatină, meningita, si altele.

 "În cazul în care, în timpul SARS sau pacient gripă a început să audă este mai rău, și în tratamentul auzului nu a revenit, ar trebui să se refere imediat la Laura - avertizează Dmitri Pomuhin.-

Uneori, un virus sau unele medicamente afectează nu numai membranele mucoase ale tractului respirator, dar, de asemenea, au un efect toxic asupra nervului auditiv și receptorii auditivi localizate în cohlee. Tratamentul de nevrită al complexului nervului auditiv, din păcate, zvonul nu este întotdeauna posibil să se recupereze. Cu toate acestea, succesul depinde în mare măsură de modul în care a început în curând un tratament special. "

Dificultăți de auz pot, de asemenea, leziuni, atât fizice, cât și acustic. Expunerea prelungită la sunet de peste 85 decibeli pentru consecinte iubitorii de muzica de urechi pot fi ireversibile. Afectat, de altfel, poate nu numai mineri și constructori, dar, de asemenea, iubitorii de muzica tare. Congestia în urechi de sulf poate duce la formarea de cerumen, care nu permite să treacă în mod adecvat undele sonore, care, la rândul său, duce la o scădere semnificativă a auzului.? Apropo, poate deteriora urechea internă cu un tampon de bumbac, chiar dacă curățați în mod corespunzător urechi. apă normală de la intrarea în ureche - un alt motiv pentru pierderea auzului.

Pentru a rula o boală, este necesar să se efectueze un studiu în mod regulat. echipament modern permite în câteva minute pentru a identifica chiar și cele mai mici modificari ale auzului. Și întârzie tratamentul nu este necesar, deoarece creierul este treptat intarca distinge și citește sunete. Așa că, dacă se încadrează în spatele cu corectarea ședinței, ajutorul de auz nu va fi eficientă.

notă

Fizioterapie poate îmbunătăți auzul, în cazul în care aceste câteva exerciții pentru a efectua zilnic (15-20 de ori).

Introduceți cu atenție un deget în urechea la canalul auditiv a fost închis cât mai strâns posibil, brusc trageți-l afară. Acest lucru va determina ca vibreaza membrana timpanului, imbunatatind astfel aportul sanguin.

Împinge mâinile peste urechi, apoi se scoate repede mâna.

mișcare circulară masaj urechile acelor de ceasornic, în dimineața, strîngînd-le strâns la cap.

 

Sursa Articolului: http://www.trud.ru/article/09-10-2016/1342758_izvinite_ne_rasslyshal.html

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre ureche | Просмотров: 1456 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: Ölümüne – Waist Deep, yeşilçam filmi | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]