Главная страница Protezele auditive - 4 Septembrie 2015
Главная » 2015 » Septembrie » 4 » Protezele auditive
7:44 AM
Protezele auditive

Proteze auditive sunt o nouă generație de dispozitive electronice mici care primesc, analiza și amplifica sunetele ambientale și apoi le propun cu amplificare clar, controlate și ureche confortabil. Ei sunt, de asemenea, în măsură să îndeplinească cele mai multe dintre cerințele de posibil pentru a acoperi diferitele pierderile de auz, de la afectiuni minore sa scada mai profundă.

Datorita noilor soluții tehnologice auditive sunt capabili să se adapteze la toate nevoile de ascultare pentru a oferi o calitate excelentă a sunetului și un confort audiere nu experimentat.

Aceste aparate auditive garantează o calitate constantă a asculta, de adaptare la situații diferite de sunet de mediu: • identificarea zgomote de fundal și să le atenueze, subliniind discursul;
 
• recunoaște și de a reduce sunetele puternice, enervante sau bruște menținerea natural al ascultare;

• reducerea complicații generate de zgomotul produs de vânt.

Tehnologia RIC, de exemplu, permite de a plasa un micro-difuzor direct in canalul auditiv, în interiorul unui silicon mic dom. În funcție de tipul de zgomot detectat se activează automat software ascultare, care reduce zgomotul în aceeași atenuarea intensitatea (SoundSmoothing ™).

O altă inovație majoră este utilizarea tehnologiei Bluetooth. Astăzi este posibil să se sincronizeze automat semnalele tuturor dispozitivelor electronice (TV, telefon, mp3 player, calculator, etc.), fără a fi nevoie de cabluri sau căști. Cu alte cuvinte, puteți asculta muzica, viziona un film sau de a vorbi la telefon fără nici un amestec din sunete înconjurătoare străine.

Ar trebui subliniat faptul că orice echipament, chiar și cele mai sofisticate, este ineficientă fără servicii de personalizare si control pe care le oferim clientilor nostri cu grijă și continuitate pentru a optimiza performanța soluția aleasă pe baza nevoilor fiziologice și psihologice personale.

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre aparate auditive | Просмотров: 1623 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]