Acasă Producatorul ZinBest prezinta noul aparat auditiv VHP-220 Digital - 4 August 2017
Acasă » 2017 » August » 4 » Producatorul ZinBest prezinta noul aparat auditiv VHP-220 Digital
8:58 AM
Producatorul ZinBest prezinta noul aparat auditiv VHP-220 Digital

Producatorul de aparate auditive ZinBest prezinta noul aparat VHP-220 Digital

Descriere Aparat Auditiv VHP-220 digital :
Aparat auditiv digital VHP-220, performant, de ultima generatie, cu 2 tipuri de reglaj digital.
- Reglaj de volum digital, mod sunete inalte sau joase. Buton de reglare digitala a timbrului sunetului, pentru a fi mai usor inteligibil pentru cei cu auzul scazut.
- Acest aparat se foloseste si se intretine foarte usor
- Aparatul are 3 olive (dopuri) siliconice de dimensiuni diferite pentru fixarea acestuia cat mai sigura in canalul auditiv
- Se poate purta la urechea stanga sau la cea dreapta
- Este prevazut cu o cutie de protectie
- Functioneaza cu o baterie model AG13 de 1.5V. Pentru oprirea completa a aparatului se deschide partial compartimentul bateriei.

Detalii tehnice
Aparat Auditiv VHP-701 digital :
Marime aparat auditiv digital: 4,5cm x 1,5cm x 0,8cm
Lungime fir aparat auditiv digital: 4,4cm
Sunet maxim de iesire: 129dB±4dB
Amplificare acustica sunet: ≥40dB±3dB
Interval frecventa: 500Hz - 3200Hz
Sunet fundal: 30dB
±5dB
Voltaj: 1.4V
Curent: <5mA

Aparatul Auditiv VHP-220 Digital se poate purta la urechea stanga sau la urechea dreapta.Pachetul contine:
- aparat auditiv digital VHP-220
- 3 olive (dopuri) siliconice
- 3 baterii model AG13 de 1.5V
- periuta pentru curatarea aparatului
- o cutie de protectie
-
instructiuni de utilizare in limba romana

 

 

Pentru COMANDĂ CLICK AICI

 

Aparat auditiv VHP-220 digital

Este un aparat auditiv digital cu un sunet de foarte buna calitate ce va imbunatateste auzul dumneavoastra.

 

Caracteristici:
Pret accesibil: Daca ve-ti face o comparatie cu preturile mai mari ale aparatelor auditive ve-ti constata ca preul de 184 lei este un pret foarte bun, accesibil. Pana la ...% din cost este salvat!

Circuitul digital: Fiind un aparat digital, are o fiabilitate mai buna decat circuitele din aparatele auditive analogice. Acestea sunt proiectate sa mentina acelasi nivel de iesire al aparatului.

Calitatea sunetului: VHP-220 este conceput din mai multe seturi de tehnologii pentru imbunatatirea sunetului. Va puteti bucura de experienta de a auzi cu ce-a mai buna calitate a sunetului. Tehnologiile includ filtre de reducere a zgomotului, a microfoniei ai le vom explica mai jos.

 

Reducerea microfoniei: Microfonia (acea fluieratura) este o problema comuna la aparatele auditive. Cand aparatul auditiv este prea mic traductorul de sunet este foarte aproape de microfon, sunetul, unda audio este preluata din nou de catre microfon sa fie amplificat iar acet lucru duce la microfonie. Aceasta microfonie este redusa la minim pentru a imbunatatii performanta auzului.

 

Controlul digital al volumului: Din nou facem o comparatie intre analogic si digital. Controlul digital al volumului va permite sa reglati nivelul volumului mai precis si mai cu acuratete decat controlul volumului analogic ce echipat pe aparatele auditive analogice depasite. Puteti ajusta cu usurinta nivelul sunetului prin apasarea butobului basculant.

 

Usor de folosit: Din imaginile de produs ca exita doar 3 butoane aceste fiind comutatorul ON/OFF, butonul basculant de volum, si butonul mode. Din aceste 3 butoane puteti controla aproape toate setarile aparatului auditiv.

 

Functia de memorie: Aparatul auditiv VHP-220 isi poate amintii ultima setare. Cand il purtati data viitoare nu erste nevoie sa-l setati din nou deoarece el isi aduce aminte.

 

Mic si compact: Dimensiunea lui VHP-220 este de 4,5cm x 1,5cm x 0,8cm iar greutatea de 5g. Se poate observa si simtii cu greu atunci cand el este pus la ureche.

 

Alegerea olivelor: Pachetul contine 3 olive (dopuri) siliconice de dimensiuni diferite pentru fixarea acestuia cat mai sigur si confortabil in canalul auditiv.

 

Bateria: In functie de tipul si componenta bateriei, de la baterii alkaline pana la baterii zn-air aparatul poate functiona de la cateva zile pana la cateva saptamani.

 

Pachetul: Pachetul include o cutie de transport si o periuta de curatare. Atat cutia cat si periuta sunt importante pentru tine. In cazul transportului asigura faptul ca aparatul auditiv nu este deteriorat iar cu periuta il il mentineti curat.

 

Verdictul nostru: Este un aparat auditiv digital foarte bun cu o buna calitate a sunetului la un pret scazut.

 

 

ATENŢIE!

OFERTA ESTE LIMITATĂ de stocul de baterii şi este valabilă azi 04.08.2017!

NOTĂ!

Oferta de baterii de care ve-ţi beneficia în urma achiziţionării modelului de Aparat Auditiv ce beneficiază de 30 baterii Bonus + 30 baterii ExtraBonus se confirmă/reconfirmă şi telefonic de către operatorul nostru în momentul în care sunteţi contactat pentru verificarea datelor!

Pentru COMANDĂ CLICK AICI

 

 

Categorie: Despre aparate auditive | Vizualizări: 10 | Adăugat de: Aparatul-Auditiv | Tag-uri: vhp-220, aparat auditiv, vhp220 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]