Главная страница Pierderea auzului la efecte negative pe alții la fel de bine - 8 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 8 » Pierderea auzului la efecte negative pe alții la fel de bine
10:45 PM
Pierderea auzului la efecte negative pe alții la fel de bine

Pierderea auzului netratata are efecte negative semnificative asupra altor membri ai familiei. Aceste efecte includ nu numai impactul asupra comunicării de zi cu zi, dar, de asemenea, cu privire la relația soț / soție.

Acceptarea pierderii auzului este crucială. Cu cât persoana este percepută ca acceptarea pierderii sale de auz, cu atât mai puțin efectele negative asupra soțului.Acceptare face soțul mai dispuși să ajute și duce la reducerea tensiunii ca ambii parteneri se pot face față provocărilor cauzate de pierderea auzului. Pe de altă parte, efectele negative asupra familiei sunt accentuate atunci când pierderea auzului este refuzat. 

 

Soți celor cu pierderi care nu caută ajutor profesionist auzului au fost raportate, "Noi nu vorbim mult," și observă o reducere a duratei și durata conversației. Soți raport frustrare la a fi nevoie să se repete. Cele mai multe dezvolta strategii de adaptare, cum ar fi să se poziționeze în fața persoanei, încurajând lectura de vorbire și chiar folosind note. 

În plus, soții raportează adesea o reducere în activitățile sociale și o preferință pentru "doar stai acasă." O temă comună se simte de jenă în medii sociale. Au comentat Soți nevoia lor de a "uite pentru" partenerul lor pentru a le proteja de situații jenante sau răspunsuri nepotrivite. Acest lucru duce la un soț "să preia controlul", a situațiilor sociale. 

Soți de multe ori se plâng de intensitatea sonoră a crescut de televiziune, de multe ori ceea ce duce la nedorința de a ma uit la televizor, în aceeași cameră. Efectele de telefon includ soțul răspunde și efectuarea tuturor apelurilor telefonice pentru partenerul lor, devenind astfel secretarul de familie.

Mai multe studii au constatat că intimitatea personală este vulnerabilă la efectele pierderii auzului. Aceste efecte negative au fost atribuite la o tensiune asupra negare sau refuzul de a trata pierderea auzului, precum și modificările intervenite în rolurile în cadrul familiei. Efectele pierderii asupra soțului auzului sunt mult mai vaste și cumulative.Cu toate acestea, acceptarea pierderii auzului reduce impactul acesteia asupra vieții de zi cu zi.

Efectele pierderii auzului netratate la adulti includ un potențial crescut de căderi, depresie, declinul cognitiv, dementa si alte tulburari psihice. In plus, impactul economic al pierderii auzului netratate include rata mai mare a șomajului, dificultăți în menținerea unui loc de muncă sau avansarea în carieră.  

Astfel, este rezonabil sa sugereze ca medicii să informeze pacientii lor pentru a obține audiere testate anual, ca o parte din rutina de ingrijire medicala generala si pentru a incuraja pacientii la planul de tratament auditive precoce, atunci când a recomandat, cum ar fi ascultarea de amplificare a instrumentului, consiliere și reabilitare auditivă pentru a păstra o sănătate bună și de a spori calitatea generală a vieții. 

Detectarea pierderea auzului precoce va permite pacientilor sa aiba grija de masuri adecvate pentru a îmbunătăți calitatea vieții și de a ajuta să se bucure de mai mulți ani înainte. Soți poate juca un rol critic in depistarea precoce a pierderii auzului si poate juca un rol important în reabilitarea auzului. intervenție audiologic ar trebui să implice ambii parteneri.

 

Sursa Articolului: http://www.theintelligencer.com/commentary/article_ac6af382-8d61-11e6-b02f-078507809c14.html

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre ureche | Просмотров: 1457 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: the-magicians-1-1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]