Главная страница Patru categorii de aparate auditive - 18 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 18 » Patru categorii de aparate auditive
12:56 PM
Patru categorii de aparate auditive

Patru categorii de aparate auditive

Există mai multe tipuri de aparate auditive.

 

Cea mai bună alegere depinde de starea urechii și tipul de pierdere a auzului.

Patru categorii de aparate auditive

 

Cele mai populare tipuri de aparate auditive pot fi împărțite în patru categorii:

  • Complet-in-the-canal

  • In-the-canal

  • In-the-ureche

  • În spatele ureche

Complet-in-the-canal (CIC)
Cel mai mic ajutor auditiv este aproape invizibil în ureche. Aceste aparate auditive sunt potrivite numai pentru persoanele cu canale ureche suficient de mare pentru a găzdui întregul ajutor de audiere. De multe ori folosite în cazuri ușoare până la moderate pierderi de auz. 

In-the-canal (ITC)
Acest ajutor auditiv este un pic mai mare decât tipul complet-in-the-Canal.Ajutorul este audiere utilizat în mod normal , în cazuri de ușoară pierdere aauzului la moderată.

In-the-ear (RTN)

In-the-ureche proteze auditive sunt mai mari, și pot oferi mai multe caracteristici. De asemenea, ei găzdui receptoare mai mari. Acest tip de ajutor auzului este mai ușor de manipulat decât și CICs ITCs. Trateaza o varietate larga de deficiente de auz.

În spatele ureche (BTE)

Componentele electronice sunt adăpostite într - un caz în care este montat în spatele urechii. Datorită unui design robust, acest tip este recomandat înspecial pentru copii. Aceste aparate auditive sunt potrivite pentru tratamentul unei game largi de pierderi, inclusiv pierderea auzului severa aauzului. Chiar dacă plasat în afara urechii, acest design este extrem dediscret. 

In BTEs cele mai moderne receptorul este plasat în canalul auditiv în locul înspatele urechii. Acest lucru face posibil să se reducă dimensiunea ajutorului audiere și pentru a reduce feedback - ul (șuierătoare) probleme.

 

 

Sursa Articolului: http://www.hear-it.org/four-categories-of-hearing-aids

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre aparate auditive | Просмотров: 1651 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: 1607(14393.321) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]