Главная страница Modele de aparate auditive - 5 Septembrie 2015
Главная » 2015 » Septembrie » 5 » Modele de aparate auditive
10:49 PM
Modele de aparate auditive

Un lucru este sigur: nu este privarea de ei înșiși un aparat auditiv, care pot necesita urechea pentru a obține exercițiu. Când vedem o scadere de auz, va trebui să reacționeze! Fatalism nu mai este de rigoare, există soluții. Vă rugăm să rețineți, proteze auditive nu conferă ați furnizat o ureche perfectă.

Nu se izoleze

Într-un sonor zgomotos ca o conversație casual, sau într-un restaurant, asociat auditive voință anvelope repede. Deoarece proteza amplifică sunetul, orice sunet se ajunge. Cu toate acestea, chiar dacă confort nu este completă, dispozitivul permite utilizatorilor să participe mai mult în societate.
Cu screening-ul mai devreme, copiii care suferă de pierderea auzului poate fi astfel compensată, fără întârziere, și să participe la școala ca colegii de vârsta lor.

Proteze adecvate magnitudinea de handicap lui
Aceasta este ENT dvs. care, după ce ați ascultate, va scrie o reteta pentru unul dintre cele mai de contact 2000 cadrelor medicale audiere care oficiază în Franța. Acesta din urmă, după ce ați primit și efectuat teste auditive, ia amprenta canalului urechii. Pentru a face o proteză, are o alegere de aproape 400 de referințe făcute de 16 branduri.
O proteză este format din trei componente: un microfon, corpul protezei, care se adaptează sunetul la tipul de pierdere a auzului individului, și un difuzor care reproduce sunetul, să nu mai vorbim bateria care alimentează dispozitivul.

Trei tipuri de proteze pot fi distinse:
BTE în spatele pavilionului. Un tub mic duce la un sfat care se potrivește în ureche. Este recomandat pentru toate tipurile de pierdere a auzului, lumina ca profund.
ITE este împărțit în intra-conduce, care sunt plasate, cum sugerează și numele, în conducta, si intra-scoică care poziția de la intrare. Mai mici și carne de culoare, ele sunt mult mai discrete.
Ochelari auditive și dispozitive carcase sunt împărțite în intra-conduce, care sunt plasate, cum sugerează și numele, în conducta, si intra-scoică care poziția de la intrare. Mai mici și carne de culoare, ele sunt mult mai discrete.
Deschis de comutație cu conductului auditiv ventilat pentru a preveni efectul ocluzia.
Am mers in 1996 la analog la era digitală. Înainte de sunetele au fost transformate în semnale electrice; cu noul proces sunetul este digitizat. Cu alte cuvinte, acesta este transformat într-o serie de numere care este prelucrat și analizat printr-un algoritm.

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre aparate auditive | Просмотров: 1742 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]