Главная страница Legate de vârstă Pierderea auzului - Presbiacuzia - 21 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 21 » Legate de vârstă Pierderea auzului - Presbiacuzia
6:30 AM
Legate de vârstă Pierderea auzului - Presbiacuzia

Legate de vârstă Pierderea auzului - Presbiacuzia

 

 

Pe măsură ce îmbătrânim pierdem auzul. Unii oameni obține o legătură cu vârsta de pierderea auzului mai devreme decât altele. Pierderea auzului legata de varsta este, de asemenea, numit Presbyacusis.

legate de vârstă Pierderea auzului - presbiacuzia

 

Cu toții începem statistic să pierdem auzul atunci cand suntem in anii 30 si 40 de ani noastre. Un adult în cinci și mai mult de jumătate din numărul total de persoane cu vârsta de 80 de ani sufera de pierderea auzului. Cu toate acestea, mai mult de jumătate din populația cu deficiențe de auz sunt apte de muncă.

Simptomele de pierdere a auzului legate de îmbătrânirea populației

Pierderea auzului legata de varsta este numit Presbyacusis. Cele mai multe persoane cu pierderea auzului legate de varsta / Presbyacusis prima experienta un declin in capacitatea lor de a auzi sunete de înaltă frecvență.

Discursul conține sunete de înaltă frecvență, astfel încât primele semne de pierdere a auzului legata de varsta / Presbyacusis poate fi dificil să auziți ceea ce oamenii spun pentru tine. Sunetele vorbirii cu cele mai inalte frecvente sunt consoane, cum ar fi s, t, k, p și f.

Un alt indicator al pierderii auzului legate de îmbătrânirea populației este faptul că vocile pentru bărbați sunet mai clar decât vocile femeilor, în timp ce este în general dificil de a auzi în medii zgomotoase. Vocile poate suna mumbled și nedeslușită și puteți experimenta un sunet în urechi, dureri de cap, tulburări de vedere și amețeli. Dacă vă confruntați cu una sau mai multe dintre aceste simptome, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Ele vă pot spune despre diferitele forme de tratament pentru pierderea auzului legate de varsta.

Tratamentul de pierdere a auzului legate de îmbătrânirea populației

Nu există nici un tratament pentru Presbyacusis, dar există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a te ajuta să mențină o viață normală. 

În multe cazuri, proteze auditive poate ajuta. Puteți obține , de asemenea ,amplificatoare de telefon și alte dispozitive de asistență. Precum și acest lucru, mulți consideră că este util să învețe limbajul semnelor și citirea pebuze sau alte indicii vizuale pentru a ajuta comunicare.

Cauzele de pierdere a auzului legate de îmbătrânirea populației

Pierderea auzului Presbyacusis / legata de varsta poate fi ereditare, in functie de mai multe studii. Factorii de mediu sunt de asemenea cunoscute de a provoca această condiție. De exemplu, expunerea repetată la zgomote puternice este dovedit a avea un impact asupra pierderii auzului legate de varsta / Presbyacusis. 

Fumătorii sunt , de asemenea , mai multe sanse de a dezvolta Presbyacusis / legate de îmbătrânirea populației pierderea auzului în timp ce anumite afectiuni medicale si medicamente pot contribui la diagnosticul. 

Dvs. medicul poate efectua un examen fizic complet , în scopul de a exclude afectiuni medicale care pot provoca pierderea auzului.

 

 

Sursa Articolului: http://www.hear-it.org/Age-related-hearing-loss

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre ureche | Просмотров: 1716 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: Откровения войсковых разведчиков | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]