Главная страница EL duo excelează în concurs de conștientizare surd - 13 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 13 » EL duo excelează în concurs de conștientizare surd
3:17 PM
EL duo excelează în concurs de conștientizare surd

EL duo excelează în concurs de conștientizare surd

Doi profund surd de Est londonezii au fost încununate de clasați la glam pentru totdeauna Resorts dna și dl Surzilor Africa de Sud la Pretoria concurs vineri seara.

Dispeceratul de zi cu zi senior sub-editor Tim Stones, 37, și Janice Jonker, 39, acum un funcționar admin la Pretoria, a venit al doilea și al treilea în concursul care creează de sensibilizare pentru fondurile necesare pentru implanturi cohleare, o operațiune care restabilește semnale la creier și permite oamenilor surzi să audă.

Janice Jonker și Tim Stones a zburat de pavilion East London ridicat la Resorts pentru totdeauna dna Surd și dl Surzilor Africa de Sud în alaiul Teatrului Atterbury din Pretoria ultima vineri seara, când au fost încununate a doua prințesă și prima runner-up, respectiv imagine: FURNIZATE

"De asemenea, dorim sensibilizarea cu privire la limbajul semnelor fiind inclus ca o limbă oficială a 12", a declarat directorul concurs Leviena Smit.

Pietre a pierdut auzul prin privarea de oxigen la nastere, dar surzenia lui a fost ales doar până la vârsta de cinci ani, când a fost dotat cu aparate auditive și au învățat să vorbească și să scrie pentru prima dată. După cum se deteriorează auzul el ar putea avea nevoie de un implant cohlear în viitor.

El a spus că a intrat în concurs pentru a deveni un ambasador pentru comunitate surd după depășirea obstacolelor legate de surzenia lui.

"Surzii trebuie să depună eforturi mai mari și mai greu de a împinge doar pentru a fi acceptat ca egali în lumea auzului. Am făcut acest lucru și sper să folosească această platformă pentru a încuraja alte persoane cu deficiențe de auz să-și realizeze potențialul dat de Dumnezeu ", a spus Stones, care a trebuit să iasă din său" zona de confort "pentru a concura.

Nattily îmbrăcată într-un costum maro și cămașă neagră, pietre au navigat pe podium la coloana sonora Titanic si a obtinut canatul Primul Prince.

Pietre, un alergător dedicat și militantă pentru cohlear Campania Decibel, este de planificare pentru a strânge fonduri de a deveni prima persoană surdă în lume pentru a finaliza o 600 km, cursa de șase zile, anul viitor.

Jonker, care are, de asemenea, o pierdere de auz profundă și poartă un aparat auditiv high-tech, a spus ea a fost inițial reticente în a intra în competiție pentru că a simțit că transporta kilograme în plus.

Jonker, care a participat la o școală internat din Cape Town pentru surzi pentru majoritatea școlarizarea ei, dar înmatriculați la Stirling High School, a declarat că s-au bucurat de învățare pentru a propti în jos pe catwalk, după o săptămână de workshop-uri.

Deși ea a trebuit să se bazeze pe un interpret pentru a asculta toate importante anunțuri de câștigător, Jonker a spus că era mândru să fie încoronat al doilea runner-up. "Am fost foarte surprins, deoarece au existat alte 11 finaliști minunat."

Ea a spus că scopul ei acum a fost de a strange fonduri pentru a ajuta un alt concurent să dobândească un aparat auditiv. Ea este, de asemenea, în procesul de strângere de fonduri pentru un băiat care se poate califica pentru un implant cohlear.

 

Sursa Articolului: http://www.dispatchlive.co.za/lifestyle/2016/10/13/el-duo-excel-deaf-awareness-pageant/

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

Dacă aveți nevoie de aparat auditiv CLICK AICI http://www.aparatul-auditiv.ro/

 

 

Категория: Despre altele | Просмотров: 1389 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: Ava's Possessions | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]