Главная страница De ce nu aparate auditive nu dureaza pentru totdeauna? - 9 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 9 » De ce nu aparate auditive nu dureaza pentru totdeauna?
7:59 AM
De ce nu aparate auditive nu dureaza pentru totdeauna?

 

Atunci când oamenii vin în primul rând la unorl-ist sau de auz de specialitate de sănătate, uneori sunt dezamăgit să aflu că va trebui să cumpere noi aparat auditiv după câțiva ani. E ușor de înțeles de ce – nu numai ca sunt proteze auditive scump, dar pacienții trebuie să treacă prin teste aprofundate pentru a crea o potrivire personalizată și setările programate potrivit pentru stilul lor de viață. Pacienții noi sperăm că dispozitivele vor dura pentru totdeauna, dar în conformitate cu Johns Hopkins Medicine, media auditiv durează doar cinci-șase aniAcest lucru ridică o întrebare evidentă: de Ce nu protezele auditive dura mai mult?

Proteze auditive, la fel ca toate dispozitivele electronice, nu durează pentru totdeauna.

Auditive: Cum ar fi Telefoane mobile, Laptop-uri și Orice Alt Dispozitiv
Cred că despre cât de mult timp ai avut ultimul telefon mobil înainte de a încetat să funcționeze perfect. Chiar dacă utilizarea nu m-am simțit ca o afacere mare, de zi cu zi baraj de apeluri telefonice, mesaje text și Facebook actualizări încet purtat la bateria telefonului dvs. și computer, făcându-l mai puțin eficientă ca luni au trecut. În cazul în care îngrijiți corespunzător, telefon, probabil a durat patru la șase ani înainte de a cumpărat unul nou aparat auditiv.

Aparate Auditive sunt la fel. Ei rula tot timpul, în mod constant de filtrare a zgomotelor și amplificând sunetele de care aveți nevoie. Ce e mai mult, aparatele auditive sunt mult mai mici decât telefoanele mobile. Acestea sunt realizate de mici, delicate componente, cum ar fi microfoane și difuzoare, astfel încât utilizarea de zi cu zi poartă pe ele, chiar mai mult.

Reducerea cantității de timp va purta aparat auditiv fiecare zi îi ajută să dureze mai mult, dar puteți doar realist face atât de mult. Audiologul sau specialist de sănătate audiere va recomandăm să puneți dispozitivele deoparte în timp ce dorm, la fel cum ar fi o pereche de ochelari. Presupunând că veți obține cele mai recomandate opt ore, care este încă 16 ore pe zi auditiv utilizare. Imaginați-vă tastarea pe laptop timp de 16 ore în fiecare zi. Ar fi un miracol dacă dispozitivul a durat șase luni.

Proteze auditive, cum ar fi telefoanele mobile și laptop-uri, suferă de utilizare de zi cu zi.

Proteze auditive, cum ar fi telefoanele mobile și laptop-uri, suferă de utilizare de zi cu zi.

Mai nou, mai Bine Auditive
Normale de uzura, nu este singurul motiv pentru audieri sida trebuie să fie înlocuite la fiecare câțiva ani. Alte răspunsul este simplu: tehnologia. Protezele auditive au parcurs un drum lung în doar câteva decenii, oamenii de știință și producătorii sunt în mod constant cercetarea modalități de a le face mai puternice și mai eficiente. Înainte de 1980, doar auditiv opțiuni au fost dispozitive analogice, care au fost cunoscute pentru lor săraci baterii, feedback-ul și incapacitatea de a distinge între important sunete și zgomotul de fond.Acum, nu numai dispozitive digitale moderne efectua mult mai bine, pacienții au, de asemenea, posibilitatea de a alege piesele care se potrivesc în ureche sau conectarea la dispozitive Bluetooth.

Dacă orl-ist sau de auz de specialitate de sănătate crede că pierderea auzului pot fi mai bine tratate cu un nou aparat auditiv model, el sau ea va recomandăm să comutați. Acest lucru nu este de a inconvenient sau frustra – specialistul dumneavoastră vrea doar sa te ajute. După mai Bine de Auz Institutul menționat, tratarea pierderea auzului duce la o mai mare comunicare, relații îmbunătățite, atenuate depresie și un sentiment general de bunăstare. Înlocuirea dispozitivelor este greoaie, dar beneficiile de mai bine de auz mult mai mari decât neplăceri.

Dacă sunteți preocupat de pierderea auzului, pentru tine sau cineva important pentru tine, audiologi și auzul profesioniști de îngrijire a sănătății la AccuQuest poate ajuta. Contactați local AccuQuest Centrul de Auz pentru a programa un test de auz și de consultare.

 

Sursa Articolului: https://accuquest.com/why-accuquest/accunews/hearing-aid-technology/dont-hearing-aids-last-forever

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre aparate auditive | Просмотров: 1520 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: Ölümüne – Waist Deep, yeşilçam filmi | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]