Главная страница Componente ale aparatului auditiv - 16 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 16 » Componente ale aparatului auditiv
5:45 PM
Componente ale aparatului auditiv

Componente ale aparatului auditiv

 

Toate aparatele auditive constau din aceleași părți sau componente majore.

 

 
 

Părțile unui aparat auditiv sunt ținute împreună într-un caz de protecție adesea fabricate din plastic.

Microfon

Prima componentă majoră sau o parte este microfonul aparat auditiv, care preia sunetele din aer și le transformă în semnale electrice.

Amplificator

Cea de a doua parte este amplificatorul aparat auditiv.Amplificatorul aparat auditiv mărește intensitatea semnalelor de la microfon.Filtrele modifica sunetele, astfel încât numai sunetele relevante pentru utilizator sunt amplificate.

'Difuzor'

Cea de a treia componentă de bază sau o parte a unui aparat auditiv este "difuzorul" (receptor). Acesta convertește semnalele electrice în semnalele acustice auzit de către utilizator.

mic computer

În plus față de aceste trei părți comune ale unui aparat auditiv, aparate auditive digitale includ un mic computer programat pentru a manipula semnale pentru a se potrivi pierderea auzului a utilizatorului individual. 

Unele aparate auditive sunt echipate cu funcții speciale de control pentru reglaje individuale. 

Multe aparate auditive oferă un control de la distanță, facilitând ajustări, înspecial pentru utilizatorii cu probleme de dexteritate. 

bateriile speciale cerute de toate protezele auditive vin în mai multe dimensiuni și cu diferite capacități. O baterie standard durează între 5 și 14 zile, în funcție de tipul de aparat auditiv, capacitate, tipul de baterie și cât de mult este utilizat aparatul auditiv.

 

 

Sursa Articolului: http://www.hear-it.org/The-components-in-a-hearing-aid

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre aparate auditive | Просмотров: 1846 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: mortal kombat legacy demo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]