Главная страница Cele mai bune modalități de a găsi un audiolog - 8 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 8 » Cele mai bune modalități de a găsi un audiolog
10:36 PM
Cele mai bune modalități de a găsi un audiolog

Atunci când se pare mai dificil de a auzi oameni și veți găsi te lipsesc părți de conversație, acesta poate fi timp pentru a vedea un ORL - ist . Cele mai bune modalități de a găsi un audiolog nu implică un proces de căutare de lungă durată. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți un profesionist în zona dumneavoastră.

Adresați-vă pentru recomandări

Sunt sanse bune pe care le stii pe cineva care poartă un aparat auditiv sau care a văzut un ORL-ist pentru probleme de auz. A cere unui prieten sau membru al familiei este un loc bun pentru a începe atunci când căutați un ORL-ist. Cu lor experiență de primă mână, veți obține o idee bună a ceea ce implică o vizită, inclusiv examen și orice teste.

O altă resursă este familia dumneavoastră medic sau de îngrijire a sănătății profesionale.Solicitarea pentru o sesizare este o practică obișnuită, astfel încât este posibil biroul pe care se poate referi la un ORL-ist.

Dacă există o universitate centru medical din apropiere acasă, un apel la ureche, nas și gât Departamentul (ORL) poate oferi o listă de referință. Un colegiu local sau universitate poate avea un program de audiologie si o clinica.

Face unele de cercetare

Internetul este o resursa fantastica atunci când este vorba de a răspunde la întrebări. O căutare pentru "audiologistă în zona mea" va net o listă de specialiști locali și site-urile lor de afaceri. Check out informațiile furnizate pentru a afla despre serviciile, personalul, și audiologi. Audiologi au un grad profesional, de obicei, un doctor în audiologie (Au.D.).

Pentru o bază mai largă de informații, căutați organizații profesionale, cum ar fi Academia Americana de audiologie. Aceste site-uri dispun de o cantitate mare de informații cu privire la tulburări de auz, ceea ce este nevoie pentru a deveni un ORL-ist, și ce să se aștepte în timpul unui examen. Ei au, de asemenea, listele de membri și pagini de căutare pentru a găsi un audiologistă acreditat în zona dumneavoastră.

Gândiți-vă la nevoile tale

Există alte câteva lucruri să ia în considerare atunci când caută un ORL-ist. Cele mai multe audiologi sunt in practica privata ca un grup sau practician unic. Locul de amplasare este cheia - dacă aveți o pierdere de auz și doriți să continuați cu aparate auditive, veți vizita biroul în mod regulat. ore flexibile de birou, de asemenea, sunt de ajutor.

Un alt factor este de asigurare. Unele companii de asigurări au restricții în ceea ce privește medicii și servicii. Este esențial să se facă anumite ORL-ist pe care o alegeți acceptă dvs. de asigurare (în cazul în care de asigurare dvs. acoperă serviciile).

Pentru că audiologi au un grad profesional, ei pot diagnostica si trata multe boli legate de pierderea auzului inclusiv sunete de urechi, tulburări de echilibru, îndepărtarea cerumen și deteriorarea nervului auditiv.

A pune întrebări și de a face unele de cercetare sunt unele dintre cele mai bune modalități de a găsi un ORL-ist. Stabilirea priorităților dumneavoastră și ceea ce este convenabil pentru tine va ajuta să restrânge cerințele astfel încât să puteți găsi un profesionist pentru a ajuta cu orice probleme de auz. 

Sursa Articolului: http://www.mcdonnellhearing.net/blog/the-best-ways-to-find-an-audiologist

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre ureche | Просмотров: 1691 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: yeşilçam filmi, Ölümüne – Waist Deep, A Handful of Dust (1988) | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]