Главная страница Ce este pierderea auzului? - 19 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 19 » Ce este pierderea auzului?
1:52 PM
Ce este pierderea auzului?

Ce este pierderea auzului?

 

Cele mai comune cauze de pierdere a auzului sunt zgomotul și îmbătrânirea. Pierderea auzului poate fi pierderea senzorineurală a auzului, hipoacuzie de transmisie sau mixte.

Pierderea auzului este o consecință firească a îmbătrânirii. Noastră capacitatea de audiere se agravează de la 30 de ani sau 40 de ani, iar când vom ajunge la 80 de ani, mai mult de jumătate dintre noi suferă de pierdere semnificativă a auzului. Legate de varsta, pierderea auzului este numit Presbyacusis.

Un alt motiv comun pentru pierderea auzului este expunerea la zgomot.Pierderea auzului poate fi văzută ca o consecință a trai într-o lume zgomotoasă. Acest zgomot poate veni de la locul de muncă sau de voluntariat expunerea la zgomot, cum ar fi motoare zgomotoase sau muzica tare la concerte rock, cluburi de noapte, discoteci și de la stereo - cu sau fără utilizarea de căști. De asemenea, creșterea utilizării de MP3 playere portabile este de a crește efectele de pierdere a auzului.

Aici, puteți găsi detalii cu privire la diferitele tipuri de pierdere a auzului și unele dintre cele mai comune boli care duce la pierderea auzului. Citeste mai multe despre cauzele de pierdere a auzului.

Tipuri de pierdere a auzului

O pierdere de auz pot fi neurosenzorială, concuctive sau mixt. O pierdere de auz neurosenzorială rezultate din deteriorarea mici celule de par in urechea interna.

O hipoacuzie de transmisie este o pierdere de auz în cazul în care urechile ablility pentru a efectua sunetului în urechea internă este blocat sau redus.

O hipoacuzie mixtă este o combinație de o hipoacuzie de transmisie și o pierdere de auz neurosenzorială. Pierderea auzului poate fi, de asemenea, o hipoacuzie bilaterală sau pe o singură față cu pierderea auzului.

Simptomele de pierdere a auzului

Cele mai multe cazuri de pierdere a auzului se dezvolta treptat, astfel de simptome sunt adesea dificil de recunoscut. Dacă vă confruntați cu unele semne de afectare a auzului, ar trebui să contactați medicul de familie sau de auz profesionist de îngrijire a sănătății și au auzul testat. Cititi mai multe despre simptomele de pierdere a auzului.

Prevalența de pierdere a auzului

Pierderea auzului este destul de răspândită. Dacă ați efectuat un test de auz pe un grup mai mare de oameni, unul din șase ar fi o pierdere de auz de peste 25 dB, care este definiția de auz recunoscută de Organizația Mondială a Sănătății, CARE. Acest lucru înseamnă că în jur de 16-17% din toți adulții au o pierdere de auz.

Numeroase studii efectuate în Europa și statele UNITE ale americii au întrebat dacă oamenii au pierderea auzului. În jur de 10-11% din oameni a cerut răspunsul ei cred că au o pierdere de auz. Aceasta este aceeași ca și între fiecare a noua sau a zecea adult.

Diferența dintre cele două numere este pentru că nu este toată lumea cu o pierdere de auz care este de fapt conștienți de ea.

Cel mai în vârstă devine, cu atât mai mare probabilitatea ca am o pierdere de auz.

Prevenirea pierderii auzului

Expunerea zilnică la zgomot este direct legată de riscul de deteriorare a auzului. Suntem expuși la zgomote puternice de zi cu zi. De exemplu, atunci când suntem în trafic, sport, cinema, săli de sport, cafenele și la locul de muncă. Dacă nivelul de zgomot este prea mare, este o idee bună de a folosi dopuri de urechi. Citeste mai multe despre prevenirea pierderii auzului.

Incidentele de pierdere a auzului

Cele mai multe persoane cu pierdere de auz suferi unele sociale, probleme psihologice și fizice, ca rezultat pierderea de auz.

Puteți găsi informații despre cele sociale și psihologice consecințele pierderii auzului, și puteți citi despre zgomot, sunet și unul dintre cele mai incredibile organe - ureche.

În plus, puteți citi despre prevalența de pierdere a auzului și revizuiască condițiile și reglementările care guvernează distribuirea de aparate auditive în diferite țări.

 

Sursa Articolului: http://www.hear-it.org/hearing

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre ureche | Просмотров: 1562 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: Валентина Семеняк, the-magicians-1-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]