Главная страница Cauzele pierderii auzului - 23 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 23 » Cauzele pierderii auzului
10:32 AM
Cauzele pierderii auzului

Cauzele pierderii auzului

 

Care sunt cauzele pierderea auzului? Una dintre cauzele majore ale pierderii auzului este în curs de îmbătrânire. O alta cauza comuna de pierdere a auzului este expunerea la zgomot.

 

Cu toții pierdem auzul, mai devreme sau mai târziu.

Pierderea auzului este o consecință firească a obține mai în vârstă. Capacitatea noastra de auz se agraveaza de la 30 de ani sau de 40 de ani noastre și în continuare și când vom ajunge la 80 de ani noastre, mai mult dejumătate dintre noi suferă de pierderi semnificative de auz. In ciuda acestui fapt, mai mult de jumatate din toate persoanele cu deficiențe de auz sunt apte de muncă. Cititi mai multe despre varsta si pierderea auzului .

Un alt motiv comun pentru pierderea auzului este expunerea la zgomot.

Noi trăim într - o lume zgomotoasă. Zgomotul poate proveni din munca noastră sau de la expunerea voluntară la zgomot, cum ar fi motoarele zgomotoase sau muzica tare la concerte rock, cluburi de noapte, discoteci și de la sisteme stereo - cu sau fără utilizarea de căști. De asemenea , utilizarea tot mai mare de MP3 playere portabile cauzează daune auditive. Jucătorii sunt capabili de a oferi niveluri ridicate de sunet și riscurile utilizatorilor expun urechile lor la niveluri extrem de excesive dB. Cititi mai multe despre zgomot si pierderea auzului .

Pierderea auzului poate să apară ca urmare a unei boli, infecții sau medicamente. Acesta poate fi moștenită sau să fie rezultatul deteriorării fizice a urechilor sau leziuni grave la cap.

Conductive vs pierdere de auz neurosenzorială

Pierderea auzului poate fi fie conductoare sau neurosenzorială . Unii oameni suferă de ambele, care se numește o  pierdere de auz mixt .

Cauzele de pierdere a auzului brusca

Cauzele bruște de auz neurosenzoriale pierdere variază foarte mult.  Printre numeroasele cauze posibile ale pierderii auzului brusca sunt , de exemplu: infecții virale, tumori, traume și droguri.

Cauzele de pierdere a auzului la copii

Pierderea auzului la copii pot fi moștenite sau pot fi cauzate de boli sau răni.

 

 

Sursa Articolului: http://www.hear-it.org/causes-of-hearing-loss

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre ureche | Просмотров: 1638 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]