Главная страница Capitolul 1-Tipuri de pierderea auzului - 12 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 12 » Capitolul 1-Tipuri de pierderea auzului
6:49 PM
Capitolul 1-Tipuri de pierderea auzului

Capitolul 1-Tipuri de pierderea auzului

 

Lasă-mă să încep prin a spune că am structurat aceste capitole secvențial, astfel încât s-ar putea construi de la conceptele de bază la complex. Acesta este, de asemenea, modul în care audiologi trebuie să structureze procesul lor de gândire cu un anumit pacient atunci când se ocupă cu proteze auditive.

Să intrăm chiar în ea.

 

Exista 4 tipuri principale de pierdere a auzului (vezi diagrama de ureche pentru referință ):

1) Sensorineural pierderea auzului (SNHL) - Prejudiciu efectuate la nivelul urechii interne. Acest lucru este în cazul în care cohlee sau nervul care duce la trunchiul cerebral este deteriorat.

 

Exemple de cauze: presbycusis (îmbătrânire), expunerea la zgomot, medicamente, traumatism cranian, genetica.

Tratamente:   cele mai multe ori auditive și dispozitive de ascultare (ALDs). Implanturi cohleare precum , dar nu vom fi intra în detalii în acest ghid.

2) Pierderea auzului (CHL) - Atunci când un individ are auz normal , dar sunetul nu este înmăsură să eficient / călătorie eficient trecut exterior și / sau urechea mijlocie și să ajungă la urechea internă pentru percepție.

Exemple de cauze: infectii ale urechii medii, deteriorate la oase in urechea medie, disfuncție tub Eustache, ceară, patologii legate de timpan, traumatism cranian.

Tratament: Ceara de eliminare, chirurgie, medicamente, Bone Audierea sîșț aparate auditiveSIDA (BAHA), aparate auditive (numai după ce a fost văzută de un Otorinolaringolog care stabilește că nici oaltă intervenție medicală poate, ar trebui, sau vor fi efectuate pentru a corecta componenta conductoare dvs. pierderea auzului), ALDs.

3) mixt - O combinație de pierdere de auz neurosenzoriale și conductoare.

 

Exemple de cauze: a se vedea mai sus

Tratament: vezi mai sus

4) Central Pierderea auzului - Acest tip de pierdere este , de asemenea , numit surditate corticală și este un tip foarte rar de pierdere a auzului. Această pierdere are loc in cortexul auditiv din creier. Având posibilitatea de a percepe sunetele se caracterizează prin incapacitatea de a interpreta sunete verbale sau non - verbale. Exemplu: înțelegerea reacției de tresărire la o bate din palme.

Exemple de cauze: accidente vasculare cerebrale, tumori.

Tratamentul: Accentul acestui tip de pierdere a auzului pierdere este axat pe prevenirea progresiei bolii in functie de patologia care cauzează daune.

 

Zgomot pierderea auzului indusa (NIHL) - un tip de SNHL. Pe un audiograma standard , care măsoară 250-8000Hz constatarea unui stereotip NIHL este o pierdere care este cea mai mare înjurul regiunii 4000Hz ( vezi audiograma de mai jos ). Această pierdere în cele din urmă se răspândește mai largi care afectează frecvențele inferioare și cele superioare. Aceasta are loc treptat , atunci când cineva este expus la un sunet de înaltă intensitate.

S-a spus că zgomotul este cauza numărul unu de deficiențe de auz. Pentru a face rău prostește acest sens, care este vital in comunicarea va deveni un mare regret ca tine de varsta si incepeti sa simtiti cum secluding si dezactivarea o pierdere a auzului poate fi cu adevărat.

 

Diagrame de referință:

Audiograma ( în cazul în care acest lucru pare străin să nu vă faceți griji, în curând nu va cum ne aflăm cum să citească un capitol următor audiograma)

Urechea


 

Capitolul 1 - Tipuri de pierderea auzului

 

Capitolul 2 - Interpretarea de test al auzului - audiogramă

 

Capitolul 3 - Audierea Stiluri de ajutor

 

Capitolul 4 - Factori suplimentari - tinitus, 1 Aparat auditiv VS 2 și CROS VS BiCROS.

 

Capitolul 5 - Audierea Producători de ajutor și Tehnologie

 

Capitolul 6 - Nu poți auzi cu dispozitivul auditiv? Asigurați-vă că dispozitivul auditiv este amplificarea nevoilor dumneavoastra.

 

Capitolul 7 - Capitolul final - Sumar

 

Sursa Articolului: http://www.hearingloss.co/chapter-1

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre ureche | Просмотров: 1986 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: ÇİLE, Ölümüne – Waist Deep | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]