Главная страница Audiolog: Luați măsuri pentru a proteja urechile - 10 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 10 » Audiolog: Luați măsuri pentru a proteja urechile
8:35 AM
Audiolog: Luați măsuri pentru a proteja urechile

Orl-IST Dr. Kevin Ramsey vorbește Bradley Sunrise Club Rotary despre pierderea auzului, avansează în aparat auditiv tehnologie și eforturile de caritate pentru a obține auditive la mai multe persoane.

 

Auz bun este ceva ce mulți oameni să ia pentru a acordat, și oamenii ar trebui să ia măsuri pentru a proteja urechile lor.

Acestea au fost unele din punctele orl-ist Dr. Kevin Ramsey a făcut în timp ce vorbea la Bradley Răsărit Rotary Club joi.

Ramsey, care lucrează pentru producătorul aparate auditive Auditive Starkey Tehnologii, a vorbit despre companie și informații partajate la pierderea auzului.

"Aproximativ 37,5 milioane de oameni trăiesc cu pierderea auzului în Statele Unite ale americii," Ramsey a spus. "Aceasta este o problemă larg răspândită."

Ramsey a arătat Rotarienii diagrame de urechea umană și a explicat diferitele tipuri de pierdere a auzului pot avea oamenii.

Un tip este pierderea auzului conductiv. El a explicat ca atunci când o persoană urechile sunt "din punct de vedere tehnic normal", dar "ceva este blocat."

Acest prim tip poate fi cauzat de lucrurile simple cum ar fi cerumen sau grave probleme cum ar fi accidente traumatice care afectează urechea.

Al doilea tip de pierdere a auzului este denumită senzorială sau neuronale pierderea auzului. Acest tip ocupă cu modul în care urechea se conectează cu creierul.

Acest tip de pierdere a auzului pot fi cauzate de factori cum ar fi varsta, dar poate fi, de asemenea, cauzate de repetat supunere la zgomote puternice sau muzica.

"Dacă trebuie să strige pentru cineva să te aud, e prea tare," Ramsey a spus.

El a cerut tuturor să utilizați căști de protecție atunci când au de a lucra în medii zgomotoase. De asemenea, el a avertizat împotriva asculta muzică tare în căști pentru perioade lungi de timp.

Ramsey a citat, de asemenea, numeroase studii privind modul în care pierderea auzului afectează viețile oamenilor.

Comunicare-legate de probleme cum ar fi pierderea auzului au fost asociate cu probleme cum ar fi depresia, Ramsey a spus.

De asemenea, el a remarcat faptul că nu toată lumea cu pierderea auzului caută acces la resurse care vă pot ajuta ele — cum ar fi aparat auditiv.

"Dacă cineva suferă de pierderea auzului, de obicei, ei așteaptă de patru sau cinci ani de tratament," Ramsey a spus.

Deși a recunoscut că are un interes legitim în oameni cumpara aparat auditiv, el a explicat, de asemenea, protezele auditive pot "îmbunătăți considerabil calitatea vieții oamenilor."

Ramsey detaliate companiei sale auditiv linie de produse. El a menționat de asemenea ca aparatele auditive sunt continuu devin mai mici și mai avansate tehnologic.

Ofertele curente disponibile pentru public includ auditive care utilizați Bluetooth pentru a vă conecta la o persoană de smartphone-uri. O aplicație smartphone poate fi apoi folosit pentru a controla auditive, fără ca persoana fi nevoie pentru a elimina dispozitive mici la urechile lor.

În timp ce el a spus Auditive Starkey Tehnologii este mândru de produsele sale, este, de asemenea, mândru de eforturile sale de a ajuta mai multe persoane să aibă acces la aparatele auditive.

Acesta funcționează Auditive Starkey Fundație, care Ramsey a spus că a efectuat misiuni medicale pentru a da departe auditive pentru oamenii săraci, în 100 de țări diferite. SUA, compania are, de asemenea, a avut loc interne misiuni.

"CEO-ul nostru este pe drum în mod constant pentru acest lucru," Ramsey a spus.

Compania și-a dat jos aproximativ 1,9 milioane de proteze auditive pentru oameni din fundație a început în 1984, a adăugat el.

 

Sursa Articolului: http://clevelandbanner.com/stories/audiologist-take-measures-to-protect-your-ears,44168

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre ureche | Просмотров: 1635 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: yeşilçam filmi, Ölümüne – Waist Deep, A Handful of Dust (1988) | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]