Главная страница Aparatul Auditiv - 9 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 9 » Aparatul Auditiv
3:40 PM
Aparatul Auditiv

Proteze Auditive

Pierderea auzului este o problemă comună, și poate afecta foarte mult relațiile precum și calitatea vieții. Factori genetici face pe unii oameni mai predispuse de a dezvolta pierderea auzului. Boala și continuă expunerea la zgomot puternic toate daunele delicate structurilor urechii interne. Cum ajungi la senior ani, esti mult mai probabil să fi pierderea auzului.

 

Boli de inima, hipertensiune arterială și diabet zaharat, de asemenea, poate crește riscul de pierdere a auzului, ca sangele de aprovizionare la urechi este redusă. Medicamente cum ar fi antibiotice, diuretice, medicamente chimioterapie și medicamente pentru disfuncția erectilă poate, de asemenea, contribuie la pierderea auzului.

 

În unele cazuri, chirurgia poate inversa pierderea de auz cauzată de tesut cicatricial, infecție sau otoscleroză (anormală a țesutului osos în ureche). Mecanice cauze de pierdere a auzului pot fi tratate prin chirurgie reconstructiva de urechea externă și medie. Proteze auditive, de asemenea, ajuta sonore ajung la urechea interna, si sunt cel mai eficient mod de a trata pierderea auzului.

 

Este Timpul pentru proteze Auditive?
Protezele auditive sunt dispozitive construite pentru a captura, procesul și de a amplifica sunetul din mediul în urechea internă. Aceste dispozitive funcționează prin captarea undelor sonore din mediu folosind mici microfoane. Undele de sunet sunt apoi prelucrate pentru a elimina orice statice și zgomotul de fond. Boxe mici vor transmite aceste sunete în urechea internă la nivel de decibeli – astfel să compenseze pierderea auzului.

 

Aparat Auditiv Tipuri

Protezele auditive vin într-o varietate de stiluri, modele și funcții. În timp ce pot exista hype despre "cel mai bun" auditive, calitatea sunetului si confortul sunt mai importanți factori în alegerea auditive.

 

Tipuri de proteze auditive includ:

Complet in canal (CIC): se Potrivesc în interiorul canalului urechii.

În canal (ITC): se Potrivesc parțial în interiorul canalului urechii.

În-ureche (ITE):- Umple cea mai mare parte a urechii externe sau doar jumătatea inferioară.

În spatele urechii (BTE): Cârlige de-a lungul partea de sus a urechii și se sprijină în spatele urechii.

Receptor-în-canal (RIC) și receptor-in-the-ear (RIT): la Fel ca BTE, dar cu difuzorul sau receptorul în interiorul canalului urechii.

Deschide se potrivesc: Similar cu BTE, dar cu un tub subțire de intrarea în canalul urechii.

 

La ce să te Aștepți de la aparatele Auditive

În timp ce auditive ajuta la îmbunătățirea auzului, este important să rețineți că acestea nu restabili auzul natural. Sunetele vor părea încă destul de redusă, iar calitatea sunetului va fi nevoie de reglaj fin.

Aparat auditiv tehnologia evolueaza rapid, iar azi e auditive au funcții, cum ar fi control de la distanță, conectivitate Bluetooth, wireless access, telebobinele, de anulare a zgomotului, multidirecționale microfoane, și mai mult, care va continua pentru a îmbunătăți calitatea de auz.

A învăța cum să folosească aparatul auditiv va lua timp. Veți avea nevoie pentru a monitoriza auzul pentru a regla ajutor în sus sau în jos.

În alegerea unui aparat auditiv, asigurați-vă că acesta se simte confortabil, ca se va purta tot restul vieții. Un auditiv va îmbunătăți auzul și calitatea vieții.

 

 

Sursa Articolului: https://www.drschneiderman.com/audiology-services/hearing-aids/

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre aparate auditive | Просмотров: 1632 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: Ölümüne – Waist Deep, yeşilçam filmi | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]