Главная страница Aparate auditive pentru fiecare sezon - 8 Octombrie 2016
Главная » 2016 » Octombrie » 8 » Aparate auditive pentru fiecare sezon
7:27 AM
Aparate auditive pentru fiecare sezon

Toamna este aici, iar dacă ești un purtător ajutor de audiere, există unele lucruri pe care trebuie să știți despre întreținerea sezonieră. Alergiile de sezon afecteaza aparate auditive astfel încât să fie vigilenți cu privire la menținerea lor de polen liber. In plus, temperaturile mai scazute din toamnă aduce mai multă umiditate în aer, precum și în aparatul dvs. auditiv, deci este important pentru a le menține uscat.

De fapt, în fiecare sezon prezintă propriile sale provocări pentru cei care folosesc proteze auditive. rece amar de iarnă, combinate cu caldura de a merge în interior, poate încălzi proteze auditive, cauzand condensare. Pe de altă parte, mergând de la interior la exterior se poate crea, de asemenea, condens, deci din nou, păstrarea auditive uscat este imperativă.

Dacă participați la sporturile de iarnă, cum ar fi schi, săniuș sau snowboarding, vă mutați mai mult, iar corpul tau se incalzeste mai mult, provocând sudoare și, din nou, mai mult de umiditate în dispozitivul auditiv. 

Purtând o pălărie sau earmuffs în timpul ploii, lapoviță și ninsoare, nu numai că ține urechile calde, ele ajuta, de asemenea, să păstreze în vreme de umiditate de iarnă poate aduce.

Dar, în mod interesant, păstrând urechile prea cald poate fi mai rău decât permițându-le să se răcească. În cazul în care este posibil, să investească într-un dezumidificator pentru aparate auditive pentru a le menține uscate.

ploile de primăvară înseamnă, de asemenea, în igrasiei un aparat auditiv, astfel încât să poarte că, în minte, de asemenea.

Vara poate fi deosebit de greu pe aparate auditive, deoarece există atât de multe de făcut în aer liber. Înot, plimbare cu barca, nisip, căldură și umiditate, poate wreak toate ravagii pe aparatele auditive. Asigurați-vă că pentru a le curăța de multe ori și să păstreze bateriile uscate.

Dacă încă mai aveți probleme sau întrebări cu privire la îngrijirea sezonieră aparat auditiv, contactați sănătatea auzului profesionale.

 

Sursa Articolului: http://www.daily-chronicle.com/2016/10/07/hearing-aid-care-for-every-season/afxeeh3/

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Просмотров: 1320 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Теги: Ölümüne – Waist Deep, yeşilçam filmi | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]