Pagina principala Test Online De Auz

Test Online De Auz

(tastați în caseta alăturată frecvența dorită)                             
(modificați frecvența tragând cursorul dreapta/stânga)      
                                                                                                                   


Acest test vă ajută să generați frecvențele ce urechile omului le pot detecta. Intervalul auzului uman este de obicei citat ca fiind de la 20 -- 20.000Hz, dar vârsta și expunerea prelungită la sunete puternice poate reduce în mod semnificativ capacitatea de a auzi frecvențe înalte. Pentru rezultate optime, efectuați testul la un volum confortabil într-un mediu liniștit și folosind căști de bună calitate.
Atenție!
Asigurați-vă ca, întotdeauna căștile sau difuzoarele sunt setate la un volum redus , pentru a evita deteriorarea auzului sau a echipamentului audio.
În cazul în care tonul devine prea slab pentru a-l auzi, opri testul: NU CREȘTEȚI VOLUMUL în căști sau boxe pentru a-l auzii!
Notă: S-ar putea ca Dv. să nu mai percepeți anumite frecvențe. Nicio grijă, din moment ce le-ați stabilit ca generatorul să le reproducă ele există și sunt emise!
Vă rugăm să rețineți că: acest test este orientativ. Acest test NU ESTE un test riguros științific de audiometrie. Dacă sunteți îngrijorat cu privire la auz, consultați un specialist ORL-ist / Audiometrist!

 

Ce mai puteți face cu acest generator de frecvențe?
Un veritabil Pest Repeller!
Știați că: sunt studii efectuate în care s-a demonstrat că emiterea pentru cca. 30 minute cu frecvențele cuprinse între 38KHz (38000Hz) și 44KHz (44000Hz) pot alunga anumite specii de țantari s-au îi fac inactivi?
Nu ramâne decât să generați aceste frecvențe cu generatorul de mai sus și să vă bucurați de o noapte liniștită!
Frecvențe la care răspund animalele, rozătoarele, insectele:
între 22KHz (220000Hz) și 25KHz (25000Hz): câini, pisici
între 38KHz (38000Hz) și 44KHz (44000Hz): țânțarii, muște, paianjeni, gândaci, furnici
între 52KHz (52000Hz) și 60KHz (60000Hz): șopârlele
între 60KHz (60000Hz) și 72KHz (72000Hz): șobolani