Pagina principala Player 2

Test Online De Auz

(tastați în caseta alăturată frecvența dorită)                          
(modificați frecvența tragând cursorul dreapta/stânga)   
                                                                                                                


Acest test vă ajută să generați frecvențele ce urechile omului le pot detecta. Intervalul auzului uman este de obicei citat ca fiind de la 20-20.000Hz, dar vârsta și expunerea prelungită la sunete puternice poate reduce în mod semnificativ capacitatea de a auzi frecvențe înalte. Pentru rezultate optime, efectuați testul la un volum confortabil într-un mediu liniștit și folosind căști de bună calitate.
Atenție!
Asigurați-vă ca, întotdeauna căștile sau difuzoarele sunt setate la un volum redus , pentru a evita deteriorarea auzului sau a echipamentului audio. În cazul în care tonul devine prea slab pentru a-l auzi, opri testul: NU CREȘTEȚI VOLUMUL în căști sau boxe pentru a-l auzii!
Vă rugăm să rețineți că: acest test NU ESTE un test riguros științific de audiometrie. Dacă sunteți îngrijorat cu privire la auz, consultați un specialist ORL-ist / Audiometrist!

 

Ce mai puteți face cu acest generator de frecvențe?
Știați că: sunt studii efectuate în care s-a demonstrat că emiterea pentru cca. 30 minute cu frecvențele cuprinse între 15KHz (15.000Hz) și 16KHz (16.000Hz) pot alunga anumite specii de țantari s-au îi fac inactivi?
Nu ramâne decât să generați aceste frecvențe cu generatorul de mai sus și să vă bucurați de o noapte liniștită!
Notă: S-ar putea ca Dv. să nu mai percepeți aceste frecvențe. Nicio grijă, din moment ce le-ați stabilit ca generatorul să le reproducă ele există și sunt emise!