Pagina principala Blog
Principala » 2016 » Noiembrie » 15 » Zgomotul restaurantelor
1:10 PM
Zgomotul restaurantelor

Zgomotul restaurantelor

Nivelurile de zgomot ale cele mai multe restaurante sunt suficient de puternice pentru a interfera cu conversație normală, indiferent dacă sunt sau nu indivizii au o pierdere de auz.

Zgomotul Restaurantelor

Una dintre cele mai frecvente probleme de auz audiologi aud de la pacientii lor este aceea de dificultate de auz în restaurante zgomotoase. Se pare că, alături de filme, emisiuni de televiziune și lumea , în general, restaurante au devenit mai zgomotoase decât oricând. Muzica de fundal tare, zăngănitul argintărie și feluri de mâncare, vocile altor meseni care ridică vocile lor să fie auzit toate se combină pentru a face restaurantul stabilind un loc provocator și frustrant pentru a purta o conversație.

 

Persoanele cu auz normal , de asemenea , se plâng derestaurante zgomotoase. Potrivit lui Zagat Survey, care aanalizat mai mult de 15.000 de restaurante din întreaga națiune, zgomotul este al doilea motiv cele mai frecvente de restaurant-tate dintre ( a doua doar la serviciu slab). 

 

Doi cercetători audiologie de la Universitatea din California din San Francisco , a decis să măsoare zgomotul niveluri în cinci restaurante diferite. Restaurantele au variat de la bar / restaurante , la restaurante de familie la un cadru elegant, delux. Nivelul de zgomot au fost măsurate și în medie pe perioade de timp de o oră , între 6 și 22 

 

Cercetatorii au descoperit ca nivelurile medii de zgomot avariat între 50 și 90 de decibeli pe scara "A" (dBA). Oconversație normală este de aproximativ 45-50 dB. Mai mult important, cele mai ridicate niveluri de zgomot in medie deaproximativ 110 de decibeli, în timp ce unele niveluri dezgomot maxim atins de fapt , mai mult de 140 de decibeli, cu mult peste nivelul de toleranță al oricărui ascultător. 

 

restaurantele de familie au fost semnificativ mai silențioase decât setările bar / restaurant. "elegant, upscale "restaurantul a fost cel mai liniștit setarea de departe-aproximativ 20 dB mai silențioase decât celelalte restaurante. Aparent, patronii restaurantelor mai elegante și mai scumpe primesc nu numai mâncare mai bună și un serviciu pentru dolar lor de mese, ei a lua , de asemenea , un mediu mai bun de ascultare. Această este important , deoarece persoanele cu pierdere deauz neurosenzorială necesită o mult mai favorabilă raport semnal-zgomot decât oamenii normali de auz , în scopul dea urmări conversația colegilor meseni lor. Acest factor este independent de intensitatea sonoră a stimula un aparat auditiv le poate da, deoarece ajutorul auzului crește zgomotul, precum și vocea persoanei utilizatorul aparat auditiv incearca sa auda. 

 

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca nivelurile de zgomot ale tuturor , dar "restaurant elegant" sunt suficient de puternice pentru a interfera cu conversație normală, dacă persoanele care au o pierdere de auz sau nu. Ei au recomandat ca toți recenzenții restaurant face ceea ce câteva recenzorii au făcut-adoptă deja un sistem de rating de zgomot ca parte regulată a recenzii lor. Acest lucru ar permite noi toți, dacă avem o pierdere de auz sau nu, pentru a alege un restaurant putem merge la și să se bucure , mai degrabă decât pur șisimplu tolera. 

 

Puteți utiliza , de asemenea propriile observații și să caute / patroneaza restaurante mai silențioase astfel încât vă puteți bucura de conversație precum masa.

 

Sursa Articolului: https://www.audiologyawareness.com/hearloss_restaurant.asp

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Categorie: Diverse | Vizualizari: 1581 | Adaugat de: Aparatul-Auditiv | Tag-uri: ДИНАМИЧЕСКОЕ СООТВЕТСТВИЕ)
Toate comentariile: 0
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
[ Inregistrare | Autentificare ]