Pagina principala Blog
Principala » 2016 » Noiembrie » 22 » Zgomotul cauzează pierderea auzului
7:53 AM
Zgomotul cauzează pierderea auzului

Zgomotul cauzează pierderea auzului

Oamenii care sunt într-un mediu zgomotos, își pierd auzul. Acest lucru poate fi un zgomot obișnuit în casă, stau în locuri în care o mulțime de oameni care strigă sau vorbesc cu voce tare, în același timp, are, de asemenea, un impact puternic și muzică de alarmă ceas negativ.

Zgomotul cauzează pierderea auzului

Ce se întâmplă să auzim de la excesul de zgomot scrie dziennik.pl.

 

"Din punct de vedere medical, având grijă auzului uman, este în primul rând o prevenire care este evitarea factorilor nocivi, cum ar fi muzica prea tare, care se aude în căști este, de asemenea, de dorit să se folosească bețișoarele pentru urechi pentru igiena, ceea ce poate duce la infectii ale urechii ..", - spune otolaringolog Jacek Valek.

 

Adaptarea - după expunerea prelungită la receptorii de zgomot se obișnuiască cu auzul și își pierd vulnerabilitatea lor. Prin urmare, odată ce o persoană nu se mai aude nici un sunet, sau este prea generalizată. fenomen de adaptare periculoase pentru auz , deoarece el se va obisnui cu sunetele sub 70 dB. De exemplu, sunetul unui motor de motocicleta undeva la nivelul de 79-87 dB , iar autobuzul - până la 95 dB.

 

Pierderea temporara a auzului - se produce din cauza oboselii. Orice persoană care a fost la concerte, a trebuit să se într-o situație în care muzica foarte tare pentru o lungă perioadă de timp, sunete, duce la faptul că suntem un pic diferit, apoi auzi alte sunete după acțiune. Pierderea temporară a sunetului poate dura până la câteva ore.

pe termen lung pierderea auzului - o persoană care are capacitatea de a auzi sunetele în apropierea 4 kHz. Cu toate acestea, există sunete pe care oamenii nu pot auzi, dar oamenii pot auzi zgomote în urechi.Aceste frecvențe mai mari de 16 kHz cu ultrasunete și sub 16 Hz. Infrasunete

A se vedea, de asemenea: frica de exces bolnav cauze miocardic

În cazul în care o persoană care lucrează în zgomot, sau de multe ori în medii zgomotoase, este recomandată o dată pe an pentru a vizita și ORL-ist audiere verificate. Ar trebui, de asemenea, utilizat pentru a oferi un mijloc de tăcere, de exemplu, pentru a folosi dopuri de urechi într-un loc de muncă zgomotos. Camera poate folosi o bună calitate care conțin materiale care nu trec de zgomotul de pe stradă izolatoare. Ar trebui să fie amintit că este plăcut pentru urechile noastre de a auzi sunetele melodice șoptită, la fel ca sunetul de păsări. Prin urmare, este necesar să se meargă la sânul naturii și relaxați-vă pentru a ajunge la urechile noastre.

 

 

Sursa Articolului: http://lastnews.com.ua/novosti-ukraini/677362-shum-privodit-k-potere-sluha.html

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Categorie: Diverse | Vizualizari: 1536 | Adaugat de: Aparatul-Auditiv
Toate comentariile: 0
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
[ Inregistrare | Autentificare ]