Pagina principala Blog
Principala » 2016 » Noiembrie » 3 » Testele de auz
9:27 AM
Testele de auz

Testele de auz

Acest articol va descrie testele de obicei sunt incluse într-o bază de evaluare audiologic (auz). Aceste teste sunt efectuate în mod obișnuit într-o cameră de tratament sunet sau cabina. Teste suplimentare pot fi necesare în funcție de istoricul, plângerea sau clarificându locului leziunii sau pentru selectarea de aparate auditive. Acele teste suplimentare vor fi discutate în articolele care tratează fiecare dintre aceste subiecte.

 

Teste de ton
teste de prag ton de a identifica cel mai slab nivel care poate fi auzit pentru fiecare frecvență de încercare (smoală). frecvențele joase sunt desemnate prin numere mai mici și frecvențele înalte sunt reprezentate de numere mai mari. În mod tipic, intervalul de frecvență este "eșantion", la intervale de octave între 250 și 8000 Hz.

 

Teste de ton se realizează prin conducta de aer și prin conducție osoasă. Teste de conducere aeriene evaluează sensibilitatea organul întreg de auz și sunt testate cu căști, care sunt plasate deasupra urechilor sau se introduce în canalul auditiv. ORL-ist prezintă singură frecvență ( "pure"), tonuri produse de un audiometru calibrat. Sunetele auzite cele mai delicate de subiect la fiecare pas sunt înregistrate ca pragurile și sunt comparate cu valorile normative. conducție osoasă este testată atunci când testarea conducta de aer prezintă o pierdere. Ele sunt realizate ca în testarea conducta de aer, cu excepția faptului că, în loc de a folosi casti, un mic vibrator de os-conducta este plasat pe osul mastoid direct în spatele urechii și se transmite sunetul prin oasele craniului direct la urechea interna, ocolind urechea externă și medie. Astfel, o diferență între pragurile de aer și conducta osoasă indică o pierdere cauzată de o problemă cu urechea-o pierdere "conductor" exterior sau de mijloc.

 

Recunoaștere pragului de vorbire
Scopul acestei încercări este de a determina pragul pacientului pentru cuvinte din două silabe "baseball", "cowboy" etc. Pragul este cea mai mică intensitate pe care cuvintele pot fi corect repetate de cel puțin 50% din timp.

 

Recunoaștere cuvânt Scor
Această încercare capacitatea subiectului determină de a repeta corect cuvinte unice silabe prezentate la o intensitate confortabila. O listă de cuvinte este prezentată și pacientul repetă cuvintele înapoi. Acest test a reflecta cât de clar sau distinct sunt înțelese cuvinte.

 

Impedanta / Test de admitere (Timpanometria)
Acest test arată cât de eficient urechea medie este de lucru. ORL-ist plasează o sondă mică în pacientului canalul urechii, care va sigila închis. O mica pompa va varia presiunea ușor și instrumentul măsoară capacitatea urechea medie de a transmite un sunet la urechea interna. Presiunea de canal de la punctul în care sunetul este cel mai ușor de transferat se potrivește cu presiunea urechii medii. Într-o ureche normala, care va fi o presiune a aerului atmosferic. Diferite condiții ale urechii medii duce la diferite tipuri de modele de admitere, deci testul este de ajutor în delimitând tipul de problemă a urechii medii, dacă este cazul.

 

Acustice Reflex Test
sunet puternic declanșează o contracție a mușchilor mici în urechea medie, rigidizarea lanțul de oscioare, astfel încât mai puțin sunetul este trecut prin urechea medie. Această încercare oferă informații audiologistă despre funcția urechii interne, nervului auditiv până la nivelul trunchiului cerebral și funcția de nerv facial.

 

 

Sursa Articolului: http://www.audiologyawareness.com/hearinfo_heartest.asp

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Categorie: Diverse | Vizualizari: 1677 | Adaugat de: Aparatul-Auditiv | Tag-uri: Взломщики кодов
Toate comentariile: 0
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
[ Inregistrare | Autentificare ]