Pagina principala Blog
Principala » 2016 » Octombrie » 26 » Întreținerea aparatului auditiv - Blog | Aparat Auditiv | Aparate auditive
9:18 AM
Întreținerea aparatului auditiv - Blog | Aparat Auditiv | Aparate auditive

Blog Aparat Auditiv | Aparate auditive

Întreținerea aparatului auditiv

Intretinerea aparatului auditiv

Mentinerea aparatul dvs. auditiv este cheia pentru menținerea lor de lucru mare pentru totalitatea vieții lor. de îngrijire și întreținere corespunzătoare vă cere să țină pasul cu o rutina de noapte regulat la domiciliu, precum și pentru a vedea audiologistă-ul Louisville de câteva ori pe an, pentru a verifica curat și întâlniri. Aici sunt 10 ședinței de curățare a ajutorului, întreținere și sfaturi pentru reparații fiecare utilizator aparat auditiv trebuie să cunoască:

  1. Niciodată nu săriți curatiri de zi cu zi. Utilizați întotdeauna o cârpă moale, uscată pentru a șterge în jos interior exterior și dumneavoastră proteze auditive. Vă recomandăm să utilizați un instrument de curățare sau de kit decurățare pentru a ajunge la toate zonele greu accesibile. Dezumidificatoare sunt o altă opțiune excelentă pentru a asigura dispozitivele sunt fără umiditate și gata pentru fiecare zi.

  2. Înlocuiți piesele după cum este necesar. În funcție de tipul de aparate auditive îl utilizați, este posibil să trebuiască să înlocuiți în mod regulat baterii, tuburi, gărzi de ceară, și / sau filtre de ceară. Au întotdeauna omulțime de componente de schimb pe o parte și înlocuirea unor piese mai vechi , atunci când acestea prezintă semne de creștere murdare, înfundate sau uzat.

  3. Păstrați - aparatul dvs. auditiv curat și uscat. Proteze auditive sunt uimitor deavansate tehnologic, iar acestea sunt expuse în mod constant la particule potential daunatoare , inclusiv loțiuni, spray - uri de păr, ploaie, zăpadă, cerumen, murdărie, praf, și multe altele. Cu cât este mai grijă să luați pentru a proteja dispozitivele de elemente ori de câte ori este posibil, este mai scăzut riscul unei defecțiuni.

  4. Ia - ascultarea bateriile de ajutor pe timp de noapte. Aceasta oferă mai multe avantaje: se va prelungi durata de viață a bateriilor, permite ajutorul auditive să se usuce foarte bine, pentru a preveni dispozitivele de a fi pornit accidental , atunci când nu sunt în uz, și să încurajeze curățarea corespunzătoare a compartimentul pentru baterii, inclusiv contactele bateriei.

  5. Program de 2-4 "curate și controale" anual. Curățarea și numirile de control sunt foarte importante, deoarece permit audiologistă dumneavoastră să evalueze dispozitivele dumneavoastră și auzul și asigurați - vă că sunteți la auzul tău cel mai bun. In timpul acestor numiri, care pot fi făcute în oricare din Louisville centre de proteze auditive Heuser Clinica auditiv, vom curăța profesional dispozitivele și de a efectua o serie de teste folosind echipamente specializate pentru a vă asigura că nu există probleme.

  6. Depanare la domiciliu. De multe ori, probleme minore pot provoca ajutoare auditive să funcționeze defectuos sau să nu mai funcționeze cu totul. Înainte de a vizita un specialist aparat auditiv Louisville pentru reparații, încercați îndepărtarea și înlocuirea bateriei, curățarea apartamentului bateriei, verificarea toate programele și setările, scoaterea și reintroducerea dispozitivului și înlocuirea filtrelor de tuburi și ceară.

  7. Audiolog dvs. de a utiliza. Oricând sunteți îngrijorat că nu vei primi maximum de ajutoare auditive, ar trebui să programați o întâlnire cu audiolog ta.Dispozitivele de azi sunt foarte complexe, iar programarea imperfectă poate avea un efect substanțial asupra cât de bine sunt performante ajutoare auditive.

  8. Cere info despre accesorii. Chiar și cele mai bune aparate auditive de pe piață să se situeze , în anumite situații. În loc de a obține frustrat atunci când nu sepoate auzi, vorbi cu audiolog despre soluțiile posibile. În aproape fiecare caz, există o soluție eficientă pentru preocupările dvs. folosind fie tehnici speciale de programare sau de unul dintre numeroasele accesorii de proteze auditive de pe piață.

 

Sursa Articolului: https://thehearinginstitute.org/clinic/hearing-loss-hearing-aids/hearing-aid-maintenance/

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Categorie: Diverse | Vizualizari: 2178 | Adaugat de: Aparatul-Auditiv | Tag-uri: 2.01.1
Toate comentariile: 0
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
[ Inregistrare | Autentificare ]