Pagina principala Blog
Principala » 2016 » Octombrie » 31 » Îngrijire și întreținere aparatelor auditive si garniturilor de urechi - olive
9:08 AM
Îngrijire și întreținere aparatelor auditive si garniturilor de urechi - olive

Îngrijire și întreținere aparatelor auditive si garniturilor de urechi - olive

Această pagină vă va oferi câteva informații generale și sfaturi cu privire la modul în care să aibă grijă de aparatul auditiv sau olive.

Curățarea unui aparat auditiv:

  • Ștergeți partea exterioară a aparatului auditiv zilnic cu o cârpă moale, uscată sau țesut pentru a îndepărta uleiurile cerumen și corp. O periuta de dinti moale, poate fi utilizat pentru a elimina ceara incapatanat.Compartimentul pentru baterii al aparatului auditiv ar trebui să fie lăsate deschise în timpul nopții pentru a se asigura că ajutorul auditiv este oprit și, de asemenea, aerul proaspăt astfel încât poate intra în aparatul auditiv și uscați-l mai complet. Nu încercați să curățați aparatul auditiv prin inserarea ace sau scobitori în orificii, deoarece este foarte ușor de a deteriora componentele interne. În cazul în care ceara se acumuleaza in interiorul o deschidere, cel mai bine este de a aduce aparatul auditiv la audiolog pentru curățarea corespunzătoare. proteze auditive trebuie curatate profesional la fiecare 3 până la 6 luni. Unii oameni au tendinta de a dezvolta mai multe cerumen, atunci alții și ei ar trebui să aibă ajutorul lor auditive curățate mai frecvent. De asemenea, este important de a avea purtatori de proteze auditive urechi controlate regulat ca ceara se poate construi și a opri aparatul auditiv să funcționeze în mod corespunzător.

Curățarea unui olivelor:

  • Olivele de urechi trebuie curățate în fiecare noapte prin ștergere-le cu o cârpă moale, uscată sau țesut. Acest lucru va elimina orice tip de uleiuri cerumen sau organism, care pot fi colectate în timpul zilei. În cazul în care ceara a intrat în tubul de oliva și nu se poate ajunge cu un șervețel, scoateți oliva din aparatul auditiv și a alerga de apă caldă (nu fierbinte) peste oliva și prin tubulatura. ESTE IMPORTANT CA NU ESTE AJUTORUL AUDIEREA PUNEREA ÎN APĂ, DOAR OLIVA !!! Oliva poate fi apoi stabilită să se usuce înainte de a fi conectat din nou la aparatul auditiv. În cazul în care este disponibil un uscător de aparat auditiv (nu un uscător de păr), acesta poate fi folosit pentru a usca oliva. Dacă aveți orice întrebări cu privire la curățarea unei oliva, contactați audiolog local.

* Fii foarte atent să nu se amestece care earmold se conectează la care aparat auditiv. Garniture de urechi trebuie curățate doar unul la un moment dat pentru a preveni mixups. *

Niciodată nu folosiți solvenți chimici pe earmold, deoarece acestea pot provoca decolorarea și de a face materiale moi earmold rândul său, tare sau psihiatru.tubulatura Earmold se va intari si decolora cu varsta. Atunci când se întâmplă acest lucru tubul poate fi îndepărtat și un tub nou poate fi inserat de ORL-ist.

Sfaturi generale pentru audiere de îngrijire de ajutor și întreținere:

Evitați expunerea la căldură

  • Nu așezați aparatul auditiv în apropierea sobe, radiatoare, lămpi de căldură sau în lumina directă a soarelui. Nu purtați aparatul auditiv atunci când se utilizează un uscător de păr sau spray de păr.

A se evita rece

  • aparate auditive pot funcționa bine, atunci când în aer liber, chiar si in timpul iernii. Cu toate acestea, după perioade lungi de timp, în frig, bateria poate pierde puterea. În cazul în care se întâmplă acest lucru, pur și simplu lăsați ajutorul se întoarcă în mod natural la temperatura camerei și puterea ar trebui să fie restaurate.

Evitaţi umezeala

  • proteze auditive nu trebuie să fie purtate în sau lângă saune, băi de aburi, băi regulate, vaporizatoare, sau dusuri. Proteja aparatul auditiv de ploaie sau zăpadă. Transpirației poate deteriora, de asemenea, aparatul auditiv. În cazul în care aparatul auditiv se udă, lăsați-l să se usuce în mod natural cu ușa bateriei lăsată deschisă sau într-un uscător special de aparat auditiv, care poate fi achiziționat de la audiolog ta. Niciodată nu se usuce un aparat auditiv cu un uscător de păr sau pune-l într-un cuptor de orice fel.

Manevreaza-l \ manevreaz-o cu grija

Aveți grijă să nu scăpați aparatul auditiv și nu lăsați aparatul auditiv în cazul în care se poate ajunge la animale de companie sau de copii aceasta. . Nu încercați să deschideți cazul aparatului auditiv pentru a repara sau ajusta - l 

 

 

Sursa Articolului: http://www.audiologyawareness.com/ha_care.asp

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Categorie: Diverse | Vizualizari: 1854 | Adaugat de: Aparatul-Auditiv | Tag-uri: 7.0.312
Toate comentariile: 0
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
[ Inregistrare | Autentificare ]