Pagina principala Blog
Principala » 2016 » Noiembrie » 7 » 6 sfaturi pentru îngrijire de aparatului auditiv
11:34 AM
6 sfaturi pentru îngrijire de aparatului auditiv

6 sfaturi pentru îngrijire de aparatului auditiv

 

Ingrijirea aparatului auditiv

Ca sa poti conta pe aparatul dvs. auditiv în fiecare zi si sa vă ofere calitatea auzului de care aveti nevoie cu bucure. În cazuri rare, când defecțiuni aparate, acesta poate fi de câteva zile sau săptămâni dificile în timp ce așteptați pentru ei să fie reparat. Prin unele întreținere preventivă și de îngrijire corespunzătoare, puteți prelungi durata de viață a dispozitivelor și pentru a reduce posibilitatea de a le disfuncționalități.

Iată câteva sfaturi utile care va asigura că obțineți maximum de dispozitivele.

1. Evitați umezeala și depozitați într-un loc uscat.

Aparatul dvs. auditiv conțin unele tehnologii foarte sofisticate și circuite electrice într - o coajă de mică. Atunci când este expus la umezeală poate provoca leziuni grave. Cu toate aparatele auditive sunt acum facute pentru a fi rezistent la apa sau rezistent la apa este recomandat încă să le eliminați atunci când duș sau înot. În cazul în care acestea vin în contact cu apa, uscați - le imediat cu un prosop. Nu încercați niciodată să le uscați cu un uscător de păr sau alt dispozitiv încălzit, deoarece căldura de mare le poate deteriora.

În cazul în care locuiți într-o zonă umedă, poate doriți să ia în considerare stocarea dispozitivelor într-un dezumidificator specializat aparat auditiv.

2. Schimbarea bateriilor de ajutor de auz des.

Baterii Auditive poate cauza deteriorarea dispozitivelor dacă sunt lăsate pentru o lungă perioadă de timp. Umezeala poate provoca prins bateriile pentru a coroda și deteriora dispozitivele. Nu uitați să deschidă ușa bateriei, atunci când nu sunt utilizate dispozitive. În cazul în care, din anumite motive, nu veți fi utilizați dispozitivele pentru câteva zile, este recomandat să eliminați temporar bateriile.

De asemenea, atunci când schimbați bateriile afară, amintiți-vă pentru a curăța contactele bateriei în dispozitivele. Acest lucru se poate face prin ștergerea ușoară-le în jos cu un tampon de bumbac uscat. În cazul în care contactele bateriei de pe dispozitivele sunt murdare, se poate crea o conexiune slabă și performanțe mai slabe.

3. Păstrați dispozitivele fără cerumen.

Cerumen este una dintre principalele cauze de performanță a scăzut în aparatele auditive. Din păcate, este imposibil să se evite dispozitivele vin în contact cu cerumen. De aceea, este important să se ia timp și curățați-le în mod frecvent.

După fiecare zi de purtare ajutoare auditive, luați un tampon de vată uscat sau periuță de dinți moale și îndepărtați orice cerumen sau resturi care pot fi pe dispozitiv ușor. Nu uitați să curățați receptorul și microfonul.

4. Schimbarea filtrului de ceară.

Impreuna cu eliminarea cerumen de pe dispozitiv, va trebui periodic să înlocuiți filtrul de ceară sau gărzii de ceară. Filtrul previne ceara de la atingerea componentelor interne ale aparatului auditiv și deteriorarea acestora. Acest lucru ar trebui să fie făcut de fiecare dată când începeți să vedeți acumularea de pe filtru.

Este important de știut că nu toate dispozitivele folosesc aceleași filtre. furnizorul de servicii de îngrijire medicală de auz locală vă poate recomanda să îl utilizați și vă arată cum să-l modificați pentru dispozitivul dvs. specifice.

5. Manipulați întotdeauna cu grijă.

Deși dispozitivele auditive sunt mult mai durabile decât au fost o dată, ei încă mai trebuie manipulate cu grijă. Întotdeauna țineți-le în siguranță, pentru a evita fixarea acestora. La schimbarea bateriilor sau curățați-le, setați-le pe o suprafață moale, cum ar fi un prosop.

În cazul în care nu sunt în uz, păstrați-le într-un loc sigur. Ele nu ar trebui să fie păstrate în îndemâna copiilor sau a animalelor.

curatari de rutina 6. Program.

În timp ce curățarea și având grijă de dispozitivele dvs. la domiciliu poate îmbunătăți foarte mult viața de ajutoare auditive, ar trebui să le aducă încă să fie îngrijit în mod corespunzător de către un profesionist. Ganditi-va ca a lua masina ta în mecanic; acestea pot fi în măsură să fața locului ceva care este nevoie de reparații pe care le-ați pierdut. Sunt de asemenea, posibilitatea de a face ajustări la dispozitivele dvs. pentru a se potrivi mai bine nevoilor dumneavoastră.

Ar trebui să programați un dispozitiv de curățare cu Audioprotezistul dvs. locală la fiecare 4-6 luni, sau imediat dacă suspectați că e ceva în neregulă.

 

Sursa Articolului: https://www.earq.com/blog/tips-for-easy-hearing-aid-care

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Categorie: Diverse | Vizualizari: 1724 | Adaugat de: Aparatul-Auditiv | Tag-uri: 7.0.312
Toate comentariile: 0
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
[ Inregistrare | Autentificare ]